Kërko

Kërko
Gjithsej: 8 rezultate.

Sisteme Alarmi & Zjarri News

Posted in Kategori

Sisteme Alarmi & Zjarri

Posted in Kategori

Sherbimet

Posted in Sherbimet

... tuaj per cdo lloj Sistemi Informatik apo Suporti IT ose Sistemi Sigurie me Telekamera apo Sistem Alarmi? Perdorni menune per te pare nje game te gjere me sherbime te ofruara nga IVA Elektronik.  ...

Partner Nderkombetar

Posted in Partneret

... (Japoni),  ndryshe i njohur si YEASU Perfaqesues Ekskluziv i KIRISUN (Kine) Sisteme Alarmi, Sigurie dhe Vezhgimi Perfaqesues Ekskluziv i PYRONIX (Angli) - Sisteme Alarmi Perfaqesues Ekskluziv ...

Historiku i kompanise

Posted in Kompania

...  Nder realizimet kryesore nder vite permendim: Instalime te Sistemeve te Alarmit dhe CCTV ne disa Muzeume te vendit. Instalime te Alarmit ne disa Institucione Bankare si: Banka Qendrore,ABA, Banka ...

Profili i kompanise

Posted in Kompania

... nje stabiliteti te qendrueshem financiar. Nga aktivitet kryesore te I.V.A Elektronik mund te permendim: Radionderlidhja - Perfaqesues Eksklusiv per YEASU dhe KIRISUN Sistemet e Alarmit & CCTV ...

Sisteme Alarmi & Zjarri

Posted in Sisteme Alarmi & Zjarri