Kërko

Kërko
Gjithsej: 18 rezultate.

Market+

... me te gjitha kasat fiskale te ofruara nga IVA Elektronik si edhe kompanive te tjera te licensuara nga Ministria e Finanacave.  ...

Kasa Fiskale

Posted in Kategori

Produktet

Posted in Produktet

Perdorni menune per te pare nje game te gjere me produkte te ofruara nga IVA Elektronik. Ne ofrojme zgjidhje te plota per dyqanet tuaja duke filluar nga Kasa Fiskale tek sistemi i kompjuterizuar i shitjes ...

Partner Nderkombetar

Posted in Partneret

... i DYNACOLOR (Taiwan) - Sisteme Vezhgimi Perfaqesues Ekskluziv i GARRETT (USA) - Sisteme Sigurie, Metal Dedectors (dedektore metalike) Sisteme fiskale Perfaqesues Ekskluziv i DATECS (Bullgari) ...

Historiku i kompanise

Posted in Kompania

... per shoqeri te ndryshme. Tre Centrale Telefonik Rural ne perdorim te Firmes I.V.A Elektronik. Kasa Regjistruese Fiskale per Bizneset.  ...

Profili i kompanise

Posted in Kompania

... - Perfaqesues Eksklusiv per GARRETT, PYRONIX dhe DYNACOLOR Kasat Regjistruese Fiskale - Perfaqesues Eksklusiv per DATECS Telefoni rurale Tregeti ne fushen Elektronike-Profesionale Mirembajtje e ...

Mirembajtje Kase

Posted in Suport

  Mirembajtja e paisjeve fiskale eshte detyrim i cdo tatimpaguesi. IVA Elektronik ne baze te Vendimit te Keshillit te Ministrave Nr 781 date 14.11.2007 "Per pajisjet fiskale", i ndryshuar, pika 8.4. ...

Market+

Posted in Programe Aplikative

... me te gjitha kasat fiskale te ofruara nga IVA Elektronik si edhe kompanive te tjera te licensuara nga Ministria e Finanacave.   Funksionet e sistemit Shitje nga sektore te ndryshem Shitje me ...

RestoBar+

Posted in Programe Aplikative

... i Faturave te shoqerimit (Hyrje-Dalje) Manaxhimi i inventareve Manaxhimi i perdoruesve sipas te drejtave Raporte   Programi ofron mundesine e lidhjes me te gjitha kasat fiskale   Foto nga ...

Sistemi i Avancuar i Distribucionit

Posted in Programe Aplikative

... per shume artikuj printoj direkt nga paisja e agjentit ne kasat fiskale kuponin tatimor kontrolloj planin e vizitave dhe vizitat e kryera aktulisht kontrolloj ne cdo kohe gjendjen e magazines qe ...

Dent+

Posted in Programe Aplikative

... e lidhjes me te gjitha kasat fiskale   Foto nga programi   Sistemi i operativ ku mund te instalohet Dent+ v.2.0: Windows XP 32/64, Windows Server 2003 32/64, Windows Vista 32/64, Windows 7 ...

EJ2Xel

Posted in Programe Aplikative

EJ2Xel eshte nje program aplikativ qe mundeson leximin e memorjes te kasave fiskale dhe raportimin e gjithe shitjeve te lexuara nga kasa ne Excel. Informacioni permban detaje mbi cdo fature, daten dhe ...

Kasa fiskale DP25

Posted in Kasa News

KASA FISKALE DP25 Kasa me e lehte ne perdorim ne treg. Tashme vetem 279Euro me tvsh te gjitha te perfshira Ky model eshte prurja me e re e kompanise prestigjiose Datecs. Kasa me e thjeshte e mundeshme ...

Modem GPRS DTT-002

Posted in Kasa Fiskale

... RS-232C  (IN/OUT Transparent mode) ku mund te lidhen: Kopjuter Kasa fiskale Printeri fiskal Adaptor AC 100÷240V / DC 5V / 2A Konsumi: Stand-by Mode: ...

Kase fiskale MP55B + Modem

Posted in Kasa Fiskale

... Teknike   Printim termik te shpejte ne nje leter 57 mm,pa zhurme. Pajisur me memorje operative, memorje fiskale dhe memorje elektronike ( Electronic Journal)  ...

Kase fiskale DP500 + Modem

Posted in Kasa Fiskale

... me memorje operative, memorje fiskale dhe memorje elektronike ( Electronic Journal) Kapaciteti i Memorjes Fiskale, 2000 raporte ditore Kapaciteti i memorjes EJ, 100 Mbyte ...

Kase fiskale portative DP50 + Modem

Posted in Kasa Fiskale

... Teknike   Printim te shpejte ne nje leter 57 mm,pa zhurme me printer termik. Pajisur me memorje operative, memorje fiskale dhe memorje elektronike (Electronic ...

Kase fiskale MP55L+E + Modem

Posted in Kasa Fiskale

... me memorje operative, memorje fiskale dhe memorje elektronike ( Electronic Journal) Kapaciteti i Memorjes Fiskale, 2000 raporte ditore Kapaciteti i memorjes EJ, 100 Mbyte ...