Kërko

Kërko
Gjithsej: 10 rezultate.

Market+

Market+ eshte nje pakete e plote profesionale qe ndihmon ne manaxhimin e biznesit tuaj. Funksionalitetet e tij jane te thjeshta dhe te kuptueshme nga te gjithe. Gjithashtu ofron mundesine e lidhjes ...

IVA Suport

Posted in Suport

... kete program eshte 50Euro. Shenim per zhvilluesit qe kerkojne te lidhin programin e tyre me kasen tone: Shkarkoni programin FPrint qe mundeson lidhjen e kases me PC. Shkarkoni manualin (ne anglisht) ...

Mirembajtje Kase

Posted in Suport

... DP50, DP500, MP55B dhe MP55L. Kompania jone, pervecse garanton kontrollin periodik dy vjecar sipas ligjit, ofron gjithashtu dhe mirembatje te kases fiskale kundrejt nje pagese shume te ulet ku klienteve ...

EJ2Xel

Posted in Programe Aplikative

... e kases. Deri ne 30 Prill programi eshte me oferte 3000L per cdo kase (pa TVSH)   Funksionet e Programit Leximi i QSHKE Raportimi ne format Excel Informacion per gjithe faturat e kryera Informacion ...

Kasa fiskale DP25

Posted in Kasa News

... ne treg ne perdorim. Ka mundesine te kete nje modem te fshehur ne trup duke e bere kete kase me kompakten e mundeshme. Karikimi i letres vetem duke e futur brenda kases pa procedura komplekse -FIlloni ...

Modem GPRS DTT-002

Posted in Kasa Fiskale

  Modem GPRS per transmetimin e te dhenave ditore ne Drejtorine e Pergjithshme te Tatimeve. I detyrueshem per cdo kase   Me poshte do te gjeni te gjitha speifikimet perkatese. Specifikimet ...

Kase fiskale MP55B + Modem

Posted in Kasa Fiskale

...  Cmimi perfshin modemin e transmetimit   Modemi GPRS eshte i detyrueshem per cdo kase.Ne cmimin e modemit GPRS nuk perfshihet kostoja e transmetimit e cila eshte 180 leke ne ...

Kase fiskale DP500 + Modem

Posted in Kasa Fiskale

... kase.Ne cmimin e modemit GPRS nuk perfshihet kostua e transmetimit e cila eshte 180 leke ne muaj/per kase, e cila parapaguhet per cdo vit.   Cmimet perfshijne TVSH-ne. Garancia ...

Kase fiskale portative DP50 + Modem

Posted in Kasa Fiskale

... e Financave me Nr IV1188899924178 Dt. 28/9/2010 Cmimi perfshin modemin e transmetimit   Modemi GPRS eshte i detyrueshem per cdo kase.Ne cmimin e modemit GPRS nuk perfshihet ...

Kase fiskale MP55L+E + Modem

Posted in Kasa Fiskale

... kase.Ne cmimin e modemit GPRS nuk perfshihet kostua e transmetimit e cila eshte 180 leke ne muaj/per kase, e cila parapaguhet per cdo vit   Cmimet perfshijne TVSH-ne. Garancia 12 ...