Kërko

Kërko
Gjithsej: 4 rezultate.

Historiku i kompanise

Posted in Kompania

  Shoqeria “IVA ELEKTRONIK” SHPK , eshte regjistruar person juridik me vendimin Nr.15388,  date 10.07.1996,  te  Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, me seli ne Rr Barrikadave , Kulla 8 , Kati I, Tirane. ...

Profili i kompanise

Posted in Kompania

  Nje nga vlerat kryesore te kompanise tone eshte njohja e “jashtezakonshme” ne fushen elektronikes dhe profesionalizmi teknik. Ne jemi dedikuar ne ofrimin e cilesise qe do te permbush te gjitha kerkesat ...

Sistemi i Avancuar i Distribucionit

Posted in Programe Aplikative

... te ndodhet prane zyrave te kompanise. Menyra automatike ka shume avantazhe, nder te cilat vlen te permendim jane gjenerimi i raporteve te aktivitetit te shitjes, si edhe lokalizimi i agjentit ne harte ...

Kasa fiskale DP25

Posted in Kasa News

KASA FISKALE DP25 Kasa me e lehte ne perdorim ne treg. Tashme vetem 279Euro me tvsh te gjitha te perfshira Ky model eshte prurja me e re e kompanise prestigjiose Datecs. Kasa me e thjeshte e mundeshme ...