Kërko

Kërko
Gjithsej: 6 rezultate.

RadioNderlidhje News

Posted in Kategori

Radionderlidhje

Posted in Kategori

Partner Nderkombetar

Posted in Partneret

... IVA Elektronik ka sjelle ne Shqiperi firma prestigjioze te tregut nderkombetar dhe eshte aktualisht perfaqesues ekskluziv i disa kompanive. Radionderlidhje Perfaqesues Ekskluziv i VERTEX STANDARD ...

Historiku i kompanise

Posted in Kompania

... per Aeroportin Nene Tereza, viti 2007. Sisteme Radio-link me Mikrovale per 8 Kompani te telefonise Rurale. Sistemi i pare ne Shqiperi te radionderlidhjes TRUNK, viti 1996. Sisteme  radionderlidhje ...

Repetitor per Radionderlidhje

Posted in Sherbimet

Radionderlidhje

Posted in Radionderlidhje