Kërko

Kërko
Gjithsej: 12 rezultate.

Sisteme Survejimi News

Posted in Kategori

Sisteme Survejimi

Posted in Kategori

Sisteme POS

Posted in Kategori

Sisteme Alarmi & Zjarri News

Posted in Kategori

Sisteme Alarmi & Zjarri

Posted in Kategori

Produktet

Posted in Produktet

... me Barcode Scanner dhe duke perfunduar tek Sistemet e Sigurise dhe Aplikacionet e kostumizuara sipas nevojave tek klienteve  ...

Partner Nderkombetar

Posted in Partneret

... (Japoni),  ndryshe i njohur si YEASU Perfaqesues Ekskluziv i KIRISUN (Kine) Sisteme Alarmi, Sigurie dhe Vezhgimi Perfaqesues Ekskluziv i PYRONIX (Angli) - Sisteme Alarmi Perfaqesues Ekskluziv ...

Historiku i kompanise

Posted in Kompania

...  Nder realizimet kryesore nder vite permendim: Instalime te Sistemeve te Alarmit dhe CCTV ne disa Muzeume te vendit. Instalime te Alarmit ne disa Institucione Bankare si: Banka Qendrore,ABA, Banka ...

Profili i kompanise

Posted in Kompania

... e klienteve tane. Kemi treguar aftesine tone per te ndertuar , mirmbajtur, dhe permiresuar sisteme komplekse. Fale aftesive dhe dedikimit te stafit tone, IVA Elektronik ka arritur te marre eksklusivitetin ...

Sisteme Alarmi & Zjarri

Posted in Sisteme Alarmi & Zjarri

Sistemi i Avancuar i Distribucionit

Posted in Programe Aplikative

... furnizim nga magazina bazuar ne gjendjen aktuale te stokut menaxhimin e distributoreve ndarjen dhe administrimin e distribucionit ne rajone dhe zona shkembimin e te dhenave me te gjitha sistemet ...