Kërko

Kërko
Gjithsej: 6 rezultate.

Suport

Posted in Kategori

Sherbimet

Posted in Sherbimet

... tuaj per cdo lloj Sistemi Informatik apo Suporti IT ose Sistemi Sigurie me Telekamera apo Sistem Alarmi? Perdorni menune per te pare nje game te gjere me sherbime te ofruara nga IVA Elektronik.  ...

Raporto Problem

Posted in Suport

Suport online  ...

IVA Suport

Posted in Suport

... per t'ju ndihmuar te kuptoni menyrat si mund te printoni nga programi juaj tek kasat e IVA Elektronik. Per suport mbi kete ceshtje mos hezitoni te na kontaktoni ne (04) 2220356. Nese keni instaluar ...

Konsulence dhe Suport IT

Posted in Sherbimet

... user per muaj 4.3 FIREWALL KONFIGURIM 200.00 € Per router 4.3 MIRMBAJTJE FIREWALL 20.00 € Per muaj 5 Sofwtare 5.1 SUPORT ...

Sistemi i Avancuar i Distribucionit

Posted in Programe Aplikative

...  Per te realizuar nevojat e shumta dhe te ndryshme te kompanive te distribucionit, sistemi perdor programet te cilat suportohen nga nje rrjet paisjesh te teknologjise me te fundit. Me poshte paraqesim ...