Programi:EJ2Xel
 
Versioni:4.6.0.0
 
Publikuesi:IVA Elektronik
 
Ky program kerkon te jete instaluar:
 
  • .NET Framework 3.5 SP1
Provoni si fillim te hapni programin duke klikuar ketu. Ne rast se hasni probeme me kete procedure, klikoni tek butoni me poshte per shkarkimin e plote. Nese dhe ketu hasni probleme, kontaktoni me suportin ndaj klientit
 
Instalo
 
IVA Elektronik Suporti Klientit. TEL:355 (04) 2220356    ::    \\