Artikujt

IVA Suport

Per te instaluar kasat e IVA Elektronik me programe te ndryshme aplikative dhe te printoni direkt nga PC ju nevojitet programi FPRINT. Versionin me te fundit te FPrint mund ta shkarkoni ketu. Kosto per kete program eshte 50Euro.

Shenim per zhvilluesit qe kerkojne te lidhin programin e tyre me kasen tone: Shkarkoni programin FPrint qe mundeson lidhjen e kases me PC. Shkarkoni manualin (ne anglisht) per t'ju ndihmuar te kuptoni menyrat si mund te printoni nga programi juaj tek kasat e IVA Elektronik.

Per suport mbi kete ceshtje mos hezitoni te na kontaktoni ne (04) 2220356.

Nese keni instaluar kasen me PC nepermjet nje adaptori USB ne Serial te versionit DATECS perdorni keto drivera per te instaluar ne rregull adaptorin. Nese keni adaptor tjeter te blere ne treg provoni nje here kete driver ketu. (Ne rast se keni problem me driverin me siper perndorni driver individual sipas versionit te Windows qe keni. Shkarko per XP ketu dhe shkarko per Windows 7 ketu.) Versionin e vjeter te FPrint mund ta shkarkoni ketu. (Kujdes! Ky version nuk eshte me i suportuar nga IVA Elektronik por eshte ketu vetem per tju ndihmuar nese keni nevoj per tu kthyer ne nje version me te vjeter).

Mirembajtje Kase

 

Mirembajtja e paisjeve fiskale eshte detyrim i cdo tatimpaguesi. IVA Elektronik ne baze te Vendimit te Keshillit te Ministrave Nr 781 date 14.11.2007 "Per pajisjet fiskale", i ndryshuar, pika 8.4. Kontrolli periodik (Ndryshuar me Vendim Nr. 126, dt. 13.2.2013, Fl.Z. nr. 26, dt. 7.03.2013) garanton kontrollin periodik te te gjitha paisjeve te markes DATECS qe ne kemi ne treg, perkatesisht modelet DP50, DP500, MP55B dhe MP55L. Kompania jone, pervecse garanton kontrollin periodik dy vjecar sipas ligjit, ofron gjithashtu dhe mirembatje te kases fiskale kundrejt nje pagese shume te ulet ku klienteve u sigurohet riparimi pa pagese i cdo difekti brenda periudhes se kontrates. 

 

Per te qene sa me fleksibel me klientet tane, IVA Elektronik ofron disa lloje kontratash mirembajteje. Shkarko kontraten me detaje me poshte
  1. Sherbim Kontrolli Periodik 1Vjecar, kod: 2KP-1. Shkarko
  2. Sherbim Kontrolli Periodik 2Vjecar, kod: 2KP-2. Shkarko
  3. Sherbim Kontrolli Periodik 1Vjecar perfshire defektet, kod: 2KPS-1. Shkarko
  4. Sherbim Kontrolli Periodik 2Vjecar perfshire defektet, kod: 2KPS-2. Shkarko