Kërko

Kërko
Gjithsej: 2 rezultate.

Modem GPRS DTT-002

modem GPRS Modem per transferimin e te dhenave ditore Modem GPRS per transmetimin e te dhenave ditore ne Drejtorine e Pergjithshme te Tatimeve. Me poshte do te gjeni te gjitha speifikimet perkatese. ...

Market+

Market+ eshte nje pakete e plote profesionale qe ndihmon ne manaxhimin e biznesit tuaj. Funksionalitetet e tij jane te thjeshta dhe te kuptueshme nga te gjithe. Gjithashtu ofron mundesine e lidhjes ...