Produktet

Perdorni menune per te pare nje game te gjere me produkte te ofruara nga IVA Elektronik. Ne ofrojme zgjidhje te plota per dyqanet tuaja duke filluar nga Kasa Fiskale tek sistemi i kompjuterizuar i shitjes me Barcode Scanner dhe duke perfunduar tek Sistemet e Sigurise dhe Aplikacionet e kostumizuara sipas nevojave tek klienteve

Shenim

Te gjithe klientet tane qe vijne deri ne daten 30/06/2015 do te perfitojne 10 % skonto per te gjitha programet aplikative qe ofron IVA Elektronik.