Profili i kompanise

 

Nje nga vlerat kryesore te kompanise tone eshte njohja e “jashtezakonshme” ne fushen elektronikes dhe profesionalizmi teknik. Ne jemi dedikuar ne ofrimin e cilesise qe do te permbush te gjitha kerkesat e klienteve tane. Kemi treguar aftesine tone per te ndertuar , mirmbajtur, dhe permiresuar sisteme komplekse. Fale aftesive dhe dedikimit te stafit tone, IVA Elektronik ka arritur te marre eksklusivitetin e disa firmave prestigjiose ne tregun nderkombetar.

I.V.A Elektronik ofron servis inxhinierik professional qe ne vitin 1996. Deri me sot kompania jone eshte bazuar ne finacim te brendshem, tregues i nje stabiliteti te qendrueshem financiar.

Nga aktivitet kryesore te I.V.A Elektronik mund te permendim:

  • Radionderlidhja - Perfaqesues Eksklusiv per YEASU dhe KIRISUN
  • Sistemet e Alarmit & CCTV - Perfaqesues Eksklusiv per GARRETT, PYRONIX dhe DYNACOLOR
  • Kasat Regjistruese Fiskale - Perfaqesues Eksklusiv per DATECS
  • Telefoni rurale
  • Tregeti ne fushen Elektronike-Profesionale
  • Mirembajtje e paisjeve elektronike , kryesisht profesionale
  • Zhvillim dhe implementim te programeve komputerike.