Partner Nderkombetar

IVA Elektronik qe prej themelimit te saj ka demostruar seriozitet si me klientet dhe partneret lokal ashtu dhe me partneret nderkombetar. Fale ketij serioziteti dhe dedikimi ne mbi 15vite eksperience, IVA Elektronik ka sjelle ne Shqiperi firma prestigjioze te tregut nderkombetar dhe eshte aktualisht perfaqesues ekskluziv i disa kompanive.

Radionderlidhje

Logo Vertex Logo Kirisun

  • Perfaqesues Ekskluziv i VERTEX STANDARD (Japoni), ¬†ndryshe i njohur si YEASU
  • Perfaqesues Ekskluziv i KIRISUN (Kine)
Sisteme Alarmi, Sigurie dhe Vezhgimi

Logo Pyronix Logo Dynacolor Logo Garret

  • Perfaqesues Ekskluziv i PYRONIX (Angli) - Sisteme Alarmi
  • Perfaqesues Ekskluziv i DYNACOLOR (Taiwan) - Sisteme Vezhgimi
  • Perfaqesues Ekskluziv i GARRETT (USA) - Sisteme Sigurie, Metal Dedectors (dedektore metalike)
Sisteme fiskale

Logo Datecs

  • Perfaqesues Ekskluziv i DATECS (Bullgari)