Produktet

Perdorni menune per te pare nje game te gjere me produkte te ofruara nga IVA Elektronik. Ne ofrojme zgjidhje te plota per dyqanet tuaja duke filluar nga Kasa Fiskale tek sistemi i kompjuterizuar i shitjes me Barcode Scanner dhe duke perfunduar tek Sistemet e Sigurise dhe Aplikacionet e kostumizuara sipas nevojave tek klienteve