Planet Tarifore

Tarifat e sherbimit telefonik

Tarifat e shërbimit telefonik për Familjarë
Pajtimi mujor 240 lekë/muaj

 

Thirrjet kombëtare
Fiksë Lekë/minutë 7.00
Celulare Lekë/minutë 32.00
Kujdesi ndaj klientit 37580000/39540000 Lekë/minutë Falas
 
Thirrjet ndërkombëtare
Zona I Lekë/minutë 18.46
Zona 2 Lekë/minutë 45.10
Zona 3 Lekë/minutë 90.00
Zona 4 Lekë/minutë 120.00
Zona 5 Lekë/minutë 240.00

Tarifat hyjne në fuqi nga data 1 Janar 2016.

 

Shënime:

  • Tarifa e Instalimit: 5000 Lekë.
  • Tarifimi i thirrjeve është në minute.
  • Tarifat e mësipërme janë me TVSH.

Zona 1

Anglia Fiks 44
Bullgari Fiks 359
Franca Fiks 33
Greqi Fiks dhe Mobile 30
Gjermani Fiks 49
Hungari Fiks 36
Itali Fiks dhe Mobile 39
Kanada Fiks dhe Mobile 1
Kosova Fiks 381
Kroaci Fiks 385
Mali i Zi Fiks 382
Maqedoni Fiks 389
Turqi Fiks 90
Zvicer Fiks 41
USA Fiks dhe Mobil 1

Zona 2

Angli Mobil 44
Austria Fiks & Mobile 43
Belgjika Fiks & Mobile 32
Bosnje-Hercegovina Fiks 387
Ceki Fiks Mobil 420
Danimarke Fiks 45
Estoni Fiks  & Mobile 372
Finlande Fiks Mob 358
France Mobil 33
Gjermani Mobil 49
Hollande Fiks 31
Irlande Fiks 353
Kroaci Mobil 385
Kosove Mobil 377
Liechenstein  Fiks 423
Luksemburg Fiks 352
Mali i Zi Mobil 382
Malta Fiks   356
Maqedoni mobil 389
Monako Fiks  377
Norvegji Fiks 47
Poloni Fiks 48
Portugal Fiks & Mobile 351
Qipro Fiks Mobil 357
Rumani Fiks 40
Rusi Fiks  7
S.Marino Fiks Mob 378
Serbia Fiks 381
Slloveni  Fiks 386
Slovakia Fiks 421
Spanje Fiks 34
Suedi Fiks Mobil 46
Turqi Mobil 90
Austria SP SVCS - Reg 43/ 501 - 509, 517,57, 59, 711, 720, 730, 740, 780, 810, 830
Norway SP SVCS - Reg 47/02 - 09, 1, 810 , 815

Zona 3

Algjeri   213
Belarus 375
Belgium - Mobile Telnet, Others 32
Belgium - Universal Access Number fix 32
Bosnje-Hercegovina Mobile 387
Brazil   55
Bullgari Mobile 359
Bullgari Alternative Wimax Networks 359
Danimarke Mobile 45
Egjipt   20
Finland Corporate - Reg 358
Finland SP SVCS - Reg 358
Gjeorgji Fiks dhe Mobile 995
Hollande Mobile 31
Hungari Mobil 36
Irlande Mobile 353
Israel Fiks & Mobile 972
Kina 86
Latvia Fix & Mobile 371
Lituani Fiks & Mobile 370
Luksemburg Mobil 352
Malta  Mobil 356
Monako Mobil 377
Moldavia 373
Norvegji Mobil 47
Poloni Mobil 48
Rumani Mobil 40
Rusi  Mobile 7
Serbia Mobile 381
Slovaki Mobile 421
Sloveni Mobile 386
Spanje Mobile 34
Ukraina   380
Zvicer Mobile 41

Zona 4

Abkhazia 7840, 79407, 79409
Afganistan 93
Afrika e Jugut 27
Alaska 1
Angola 244
Antilet Veriore 599
Arabia Saudite 966
Argjentina 54
Armenia 374
Australia 61
Azerbaixhan 994
Bahrain 973
Bangladesh 880
Barbados 1246
Belize 501
Benin 229
Bermuda 1441
Bhutan 975
Bolivia 591
Botswana 267
British Virgin Islands 1284
Brunei 673
Burkina Faso 226
Burundi 257
Cape Verde 238
Chad 235
Colombia 57
Dominic.Rep 1
Dominica 1
Ekuador 593
Eritrea 291
Etiopia 251
Faroe Isl. 298
Filipine 63
Fixhi 679
Gabon 241
Gana 233
Guajana   592
Guatemala 502
Haiti 509
Honduras 504
Hong Kong 852
India 91
Indonesia 62
Irak 964
Iran 98
Islande 354
Ivory Coast Fix 225
Japoni 81
Jordani 962
Kamboxhia 855
Kamerun 237
Kazakistan 7
Kenia 254
Kili 56
Kirgistan 996
Kongo 243
Korea South 82
Kosta Rika 506
Kuwait 965
Liban   961
Liberia 231
Madagaskar Fiks 261
Makao 853
Malajzi 60
Malawi 265
Mali 223
Marok 212
Mauritani 222
Mauritius 230
Meksike 52
Mongolia 976
Mozambik  258
Mayanmar 95
Namibi 264
New Caledonia 687
Nigeri 234
Nikaragua 505
Oman 968
Pakistan 92
Palestina 970
Panama 507
Paraguaj 595
Peru 51
Porto Riko 1
Qatar 974
Ruanda 250
Salvador 503
Seishell 248
Singapor 65
Siri 963
Sri Lanka 94
Spain - VAS Non Geographic 34902
St Vincent 1784
Sudan 249
Suriname 597
Zwaziland 268
Tailand 66
Taiwan 886
Tanzania 255
Taxhikistan 992
Tunizi Fiks 216
Turkmenistan 993
United Arab Emirates 971
USA Hawaii 1
Uganda 256
Uruguaj 598
US Virgin Islands 1340
Uzbekistan 998
Venezuela 58
Vietnam 84
Yemen 967
Zaire 243
Zambia 260
Zelanda e RE 64
Zimbabve Fiks 263

Zona 5

Anguilla 1264
Antigua & Barbuda 1268
Aruba 297
Ascension 247
Bahamas 1242
Cayman Islands 1345
Central Africa 236
Diego Gracia 246
East Timor 670
Equatorial Guin. 240
Falkland 500
French Guinea 594
French Polynesia 689
Gambia 220
Gjilbraltar 350
Grenada 1
Groenland 299
Guadalupa 590
Guam 1
Guinea Bissao 245
Guinea Rep 224
Ivori Coast Mobile 225
Jamaica 1876
Kiribati 686
Komore/ Mayot 269
Kongo Brazzaville 242
Korea North 850
Kuba 53
Laos 856
Lesodo 266
Libia   218
Liechenstein   Mobile 423
Madagaskar Mobile 261
Maldive 960
Mariane Saipan 1
Marshall Islands 692
Micronesia 691
Monserrat 1664
Nauru 674
Nepal 977
Niger 227
Niue 683
Palau 680
Papua Guinea 675
Reunion 262
Samoa Americ. 1
Samoa Western 685
San Tome 239
Senegal 221
Seychelles - Space MOB1 248980-983
Sierra Leone 232
Somalia 252
St. Pierre 508
St.Helen 290
St.Kits 1869
St.Lucia 1758
Togo 228
Tonga 676
Trinidad & Tobago 1868
Tunizi Mobile 216
Turks e caicos 1649
Tuvalu 688
Vanutu 678
Wallis e Futuna 681
Xhibut 253
Zimbabve Mobile 263

Menu