IVA Suport

Per te instaluar kasat e IVA Elektronik me programe te ndryshme aplikative dhe te printoni direkt nga PC ju nevojitet programi FPRINT. Versionin me te fundit te FPrint mund ta shkarkoni ketu. Kosto per kete program eshte 50Euro.

Shenim per zhvilluesit qe kerkojne te lidhin programin e tyre me kasen tone: Shkarkoni programin FPrint qe mundeson lidhjen e kases me PC. Shkarkoni manualin (ne anglisht) per t'ju ndihmuar te kuptoni menyrat si mund te printoni nga programi juaj tek kasat e IVA Elektronik.

Per suport mbi kete ceshtje mos hezitoni te na kontaktoni ne (04) 2220356.

Nese keni instaluar kasen me PC nepermjet nje adaptori USB ne Serial te versionit DATECS perdorni keto drivera per te instaluar ne rregull adaptorin. Nese keni adaptor tjeter te blere ne treg provoni nje here kete driver ketu. (Ne rast se keni problem me driverin me siper perndorni driver individual sipas versionit te Windows qe keni. Shkarko per XP ketu dhe shkarko per Windows 7 ketu.) Versionin e vjeter te FPrint mund ta shkarkoni ketu. (Kujdes! Ky version nuk eshte me i suportuar nga IVA Elektronik por eshte ketu vetem per tju ndihmuar nese keni nevoj per tu kthyer ne nje version me te vjeter).