EJ2Xel

EJ2Xel eshte nje program aplikativ qe mundeson leximin e memorjes te kasave fiskale dhe raportimin e gjithe shitjeve te lexuara nga kasa ne Excel. Informacioni permban detaje mbi cdo fature, daten dhe numrin e saj dhe gjithe artikujt me sasi te shitur gjate periudhes. Programi eshte mjaft i thjesht ne perdorim dhe shume i rendesishem per nxjerrjen e bilancit ne fund te muajit ose vitit per gjithe aktivititetin e kases. Deri ne 30 Prill programi eshte me oferte 3000L per cdo kase (pa TVSH)

 

Funksionet e Programit

  • Leximi i QSHKE
  • Raportimi ne format Excel
  • Informacion per gjithe faturat e kryera
  • Informacion per gjithe artikujt e shitur
  • Informacion per sasi dhe vlere te shitur
  • Program i thjeshte dhe intuitiv
  • Formati Excelit mund te perpunohet sipas deshires
  • Formati i Excelit mund ti dergohet si raport ekonomistit

Dhe te gjitha keto vetem 3000L per kase. Shkarkoni tani nje version demo direkt nga interneti dhe provojeni me kasen tuaj.

Programi ofron mundesine e lidhjes me te gjitha kasat fiskale. Shkarko ketu

 

Foto nga programi

 

Sistemi i operativ ku mund te instalohet EJ2Xel:
Windows XP 32/64, Windows Server 2003 32/64, Windows Vista 32/64, Windows 7 32/64