Market+

Market+ eshte nje pakete e plote profesionale qe ndihmon ne manaxhimin e biznesit tuaj. Funksionalitetet e tij jane te thjeshta dhe te kuptueshme nga te gjithe. Gjithashtu ofron mundesine e lidhjes me te gjitha kasat fiskale te ofruara nga IVA Elektronik si edhe kompanive te tjera te licensuara nga Ministria e Finanacave.

 

Funksionet e sistemit

 • Shitje nga sektore te ndryshem
 • Shitje me barkod
 • Menyra te ndryshme pagese
 • Manaxhimi i arkave
 • Manaxhimi i klienteve
 • Manaxhimi i pikeve te klienteve
 • Manaxhimi i skontove
 • Manaxhimi i kthimeve
 • Manaxhimi i Faturave te shoqerimit (Hyrje-Dalje)
 • Manaxhimi i inventareve
 • Manaxhimi i perdoruesve sipas te drejtave
 • Raporte profesionale

 

Programi ofron mundesine e lidhjes me te gjitha kasat fiskale

 

Foto nga programi

 

Sistemi i operativ ku mund te instalohet Market+ v3:
Windows XP 32/64, Windows Server 2003 32/64, Windows Vista 32/64, Windows 7 32/64