RestoBar+

RestoBar+ eshte nje pakete e plote profesionale qe ndihmon ne manaxhimin e Bareve, Restoranteve, Picerive etj. Funksionalitetet e tij jane te thjeshta dhe te kuptueshme nga te gjithe.

 

Funksionet e sistemit

 • Shitje nga sektore te ndryshem
 • Menyra te ndryshme pagese
 • Manaxhimi i arkave
 • Manaxhimi i klienteve
 • Manaxhimi i pikeve te klienteve
 • Manaxhimi i skontove
 • Manaxhimi i kthimeve
 • Manaxhimi i Faturave te shoqerimit (Hyrje-Dalje)
 • Manaxhimi i inventareve
 • Manaxhimi i perdoruesve sipas te drejtave
 • Raporte

 

Programi ofron mundesine e lidhjes me te gjitha kasat fiskale

 

Foto nga programi

 

Sistemi i operativ ku mund te instalohet Market+ v3:
Windows XP 32/64, Windows Server 2003 32/64, Windows Vista 32/64, Windows 7 32/64